Nahajate se:
Domov Obvestila in objave Očistimo Slovenijo 2018

Očistimo Slovenijo 2018

Aneta Š. (Uprava) 1116
Termini
15.09.2018 ob 09.00
15. september 2018 se bo zapisal v svetovno zgodovino kot dan, ko bo na milijone ljudi v 150 državah sveta čistilo svoje kraje, mesta in obale v okviru svetovne čistilne akcije World Cleanup Day 2018. V Sloveniji bo na ta dan, pod okriljem društva Ekologi brez meja, že tretjič potekala vseslovenska akcija Očistimo Slovenijo 2018, tokrat pod sloganom “Še zadnjič”

Ključni cilj tokratne akcije ni samo čiščenje in postavljanje rekordov v udeležbi in količini zbranih odpadkov, ampak še zadnjič množično in združeno povabiti prebivalce Slovenije, da se aktivirajo in dajo prispevek lepšemu in čistejšemu okolju. Hkrati je vsa pozornost usmerjena v to, da s skupnimi močmi v nadaljevanju poskrbimo, da Slovenija ostane čista za vedno preko spodbujanja preprečevanja nastajanja odpadkov in boljšega ravnanja z njimi. 

Čeprav je tradicionalna spomladanska čistilna akcija že za nami, se vseslovenski akciji pridužuje tudi občina Luče, saj se nam zdi prav, da pobudo podpremo in ta dan izkoristimo za aktivnosti za naše skupno dobro.

Akcija v občini Luče bo potekala v soboto, 15. septembra 2018, od 9. ure dalje. Zbirno mesto je na parkirišču pred občinsko stavbo, kjer boste prostovoljci prejeli rokavice, vrečke in malico ter nadaljnja navodila za čiščenje.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite in s svojo pomočjo pripomorete k čistejši in prijaznejši okolici!

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?