Nahajate se:
Domov Obvestila in objave Donacija za nakup defibrilatorja

Donacija za nakup defibrilatorja

20.12.2018 Marija L. 499
Predstavnika Zavarovalnice Triglav Robert Kvar in Benjamin Mlačnik sta županu Cirilu Roscu predala simbolični ček za sredstva, s katerimi bo občina kupila defibrilator. Ta bo nameščen v novem Športnem centru Luče.

Zavarovalnica Triglav v sklopu svoje akcije Za boljši jutri med drugim namenja sredstva za nakup avtomatskih defibrilatorjev. Nedavno sta predstavnika zavarovalnice županu Cirilu Roscu predala simbolični ček za denar, s katerim bo občina kupila defibrilator. Ta bo nameščen v novem Športnem centru Luče. Na tej lokaciji se bo ob različnih priložnostih zbiralo večje število ljudi in z defibrilatorjem bo dodatno poskrbljeno za njihovo varnost. 

V Lučah sta do sedaj nameščena dva javno dostopna defibrilatorja in sicer na gasilskem domu in na občinski stavbi. Na pobudo občinskega sveta namerava občina s to življenjsko pomembno napravo postopoma opremiti vsa naselja. »Z eno od teh naprav so že rešili življenje in če je rešeno le eno življenje, je investicija več kot poplačana,« pravi župan Ciril Rosc.
Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?